Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare 2 kost 70 euro op pc

Consoleprijzen.

Eerder deze avond is er een eerste gameplaytrailer voor Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld. Daarin werd duidelijk dat de pc-versie van Call of Duty na enkele jaren terugkeert naar Steam. Er is echter ook minder goed nieuws, want in tegenstelling tot de voorgaande games betaal je 70 euro voor de pc-versie van Modern Warfare 2.

Voor consolegamers is dat al even de nieuwe richtprijs, maar pc-eigenaars konden op enkele uitzonderingen na nog even genieten van goedkopere prijzen. Nu Activision Blizzard de pc-versie van zijn grootste game van het jaar aan 70 euro verkoopt, lijkt het echter een kwestie van tijd voor andere grote uitgevers die trend volgen.

Bekijk op YouTube

Die 70 euro is overigens de prijs voor de standaardversie van de game. Voor de Vault Edition betaal je maar liefst 100 euro. Die bevat extra operator skins, toegang tot de Season 1 battle pass en 50 tier skips voor die battle pass.

Er is nog slecht nieuws, want bij de onthulling van de opvolger van Warzone werd duidelijk dat je al je progressie verliest in Warzone 2. Op onze site lees je ook alle info over de Call of Duty: Modern Warfare 2 release op 28 oktober.

Read this next