Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is echt, en dit is het logo

Simpel maar effectief.

Activision heeft via de officiële Twitter-account van Call of Duty het logo van Modern Warfare 2 getoond. Daarmee bevestigt de uitgever het gerucht dat al weken de ronde doet: Modern Warfare 2 is de volgende Call of Duty-titel en komt dit jaar uit.

Enkele dagen geleden konden we al melden dat de aankondiging van Modern Warfare 2 nabij is. De publicatie van het logo op Twitter door Activision bevestigt dus het ondertussen publieke geheim dat ontwikkelaar Infinity Ward aan Modern Warfare 2 werkt en dat de game in het najaar van 2022 uitkomt.

Dit geeft ook kracht aan het gerucht dat samen met Modern Warfare 2 ook Warzone 2 uitkomt. Dit zou een volledige reset betekenen van Warzone, met een nieuwe map, nieuwe engine en betere data-optimalisatie om grote patches te vermijden.

Modern Warfare 2 zal een rechtstreeks vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uit 2019 zijn. Volgens verdere geruchten zou de game zich afspelen in Latijns-Amerika. Ook zou de game vroeger dan normaal uitkomen, namelijk in oktober 2022 in plaats van de gebruikelijke novembermaand.

Ongetwijfeld krijgen we binnenkort meer aankondigingen over de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.
Reacties