Skip to main content

Call of Duty Modern Warfare 2 beta krijgt releasedatum

Bevat Grand Prix map.

Uitgever Activision meldt dat de Call of Duty Modern Warfare 2 open beta volgende maand van start gaat. De beta start eerst op PlayStation en daarna pas op pc en Xbox.

De eerste betaperiode via early access op PlayStation-console loopt van 16 september om 19:00 uur tot en met 17 september. Vanaf 18 september 19:00 uur tot en met 20 september is de proefperiode open voor iedereen die een code kon bemachtigen.

Weekend 2 start op 22 september om 19:00 uur, eindigt op 23 september en is enkel toegankelijk voor alle PlayStation-gebruikers en via early access op pc en Xbox. Op 24 september om 19:00 uur tot en met 26 september kunnen spelers op alle platformen aan de slag met deze proefperiode.

Tijdens alle testperiodes krijg je toegang tot verschillende Multiplayer modes, progressie-ervaringen en enkele maps. Bij die maps horen de op de Grand Prix van Singapore gebaseerde map Marina Bay Grand Prix.

Verder doen de vier Red Team 141 Operators Ghost, Farah, Price en Soap met elk hun eigen masker en outfit hun intrede en bevat het geheel ook de FJX Cinder Weapon Vault.

Marina Bay map Call of Duty

Dat de game een F1 circuit-map bevat, lijkt deels te bevestigen dat de gelekte afbeeldingen van Modern Warfare 2 echt uit de game komen. Daar stopt het niet, want op 5 augustus toonden gelekte beelden de DMZ-modus van Call of Duty: Modern Warfare 2.

Wie graag meer wil weten over deze proefperiodes, leest best eens de gids over hoe je toegang krijgt tot de Call of Duty Modern Warfare 2 beta.

Read this next