Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Mobile verliest eind maart Zombies-modus

Zombie-apocalyps afgewend.

In de laatste community update voor Call of Duty: Mobile deelt Activision mee dat de Zombies-modus op 25 maart uit de game verdwijnt. Dat doet het bedrijf na een grondige evaluatie van de modus.

In het bericht lezen we dat de Zombies-modus sowieso op een bepaald moment zou verdwijnen. Die datum staat na een grondige evaluatie nu dus vast op 25 maart. Activision vindt namelijk dat de modus niet voldoet aan het vooropgestelde niveau en dus ook niet in de game thuishoort. Door de modus te schrappen, is ook de lancering van de Nacht Der Untoten voorlopig uitgesteld.

Er is gelukkig nog een sprankeltje hoop. Activision geeft de modus nog niet helemaal op en laat weten dat Zombies mode misschien ooit terugkomt, mogelijk samen met de Nacht Der Untoten-kaart. Tot die tijd focust de maker zich op de Multiplayer, Battle Royale- en de Ranked modus.

Is Modern Warfare Remastered meer iets voor jou en ben je benieuwd naar hoe die speelt? Lees dan zeker onze Call of Duty: Modern Warfare review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties