Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty Mobile onthuld voor Android en iOS

Free-to-shoot.

Uitgever Activision kondigt Call of Duty Mobile aan, een free-to-play-shooter voor Android-smartphones en iOS. Het is een online multiplayer-game die zich afspeelt in bekende maps als Nuketown en Crash.

Je kunt spelen als iconische personages uit de Call of Duty-serie, zoals Price en Ghost. Enkele speelbare modi zijn Team Deathmatch en Frontline. Daarnaast wordt er gewerkt aan een battle royale-modus, maar die volgt in een later stadium.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar je kunt je alvast inschrijven voor de bèta. Doe je dit, dan krijg je ook 'exclusieve beloningen'. Deze testperiode is vooralsnog enkel voor Android-smartphones aangekondigd.

Dit jaar komt er ook weer een betaalde Call of Duty-game uit. Geruchten wijzen naar een nieuw deel in het Modern Warfare-universum, mogelijk Call of Duty: Modern Warfare 4.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties