Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Mobile meer dan 300 miljoen keer gedownload

Miljoenen soldaten aan het front.

Call of Duty: Mobile is meer dan 300 miljoen keer gedownload. Dat maakt Activision bekend via Twitter.

Call of Duty: Mobile lanceerde op 1 oktober 2019 en werd volgens de uitgever elke maand door miljoenen spelers gespeeld. Volgens Activision is de game zo populair omdat er elke maand een nieuw season begint en omdat de game om de twee maanden nieuwe content krijgt.

Verder gaven spelers in het eerste jaar samen meer dan 480 miljoen dollar uit aan in-game aankopen en staat de titel momenteel op de derde plaats van meest gedownloade mobile shooters in de Verenigde Staten. Enkel PUBG Mobile en de mobiele versie van Fortnite doen het beter.

Ten slotte maakt Activision bekend dat de eerste verjaardag van de game wordt gevierd met een birthday update. Die update zorgt voor de toevoeging van de Battle Royale-map Alcatraz, een nieuwe sociale ruimte en extra Battle Pass-tiers.

Waar de update echter niet voor zorgt, is de langverwachte terugkeer van de Call of Duty: Mobile Zombies-mode die in maart uit de game werd gehaald.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Mobile

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties