Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Infinite Warfare - Zombies in Spaceland onthuld

David Hasselhoff doet ook mee.

De Zombies-mode in Call of Duty: Infinite Warfare heet Zombies in Spaceland en speelt zich af in de jaren 80. Dit maakt Activision bekend.

De modus vindt plaats in Spaceland, een attractiepark in de jaren 80. De personages in Zombies in Spaceland zijn gebaseerd op archetypes uit films in deze periode: de nerd (Seth Green), de atleet (Ike Barinholtz), de rapper (Jay Pharaoh) en de valley girl (Sasheer Zamata).

Ook hebben diverse acteurs uit de jaren '80 een cameo in de modus, waaronder Paul Reubens als krankzinnige regisseur en David Hasselhoff als DJ.

Infinite Warfare is het eerste door Sledgehammer ontwikkelde deel met een Zombies-modus. Het verhaal van Zombies in Spaceland staat daarom los van de verhaallijnen van eerdere Zombies-modi.

Vandaag geeft Activision om 18:00 de eerste gameplaybeelden van Zombies in Spaceland vrij vrij middels een Twitch-stream vanaf Gamescom.

Meer over Call of Duty: Infinite Warfare weten? Lees dan onze uitgebreide preview met alle Call of Duty: Infinite Warfare informatie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Infinite Warfare

PS4, Xbox One, PC

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties