Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Infinite Warfare officieel onthuld

Door een lek is de trailer eerder uitgebracht.

Uitgever Activison heeft vandaag Call of Duty: Infinite Warfare onthuld.

Aanvankelijk stond de onthulling van de nieuwe Call of Duty voor 3 mei gepland, maar door het vroegtijdig lekken van de trailer heeft de uitgever het filmpje nu zelf officieel uitgebracht.

Alle eerdere geruchten over Call of Duty: Infinite Warfare blijken waar te zijn. Zo speelt de game zich in een sciencefiction setting af. Daarnaast bevat de Legacy Edition van Infinite Warfare een remaster van Call of Duty: Modern Warfare.

Verder zie je in de trailer verschillende robots die met je meevechten. Ook kun je zelf vliegen en vechten in de ruimte.

Naar verwachting komt Call of Duty: Infinite Warfare uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is vanaf 4 november 2016 verkrijgbaar.

Meer over Call of Duty: Infinite Warfare weten? Lees dan onze uitgebreide preview met alle Call of Duty: Infinite Warfare informatie.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties