Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Infinite Warfare - 5 dingen die je moet weten

Eindeloos.

Call of Duty: Infinite Warfare gaat opnieuw naar de toekomst. De keuze voor alweer een futuristische setting leverde ontwikkelaar Infinity Ward bakken kritiek op. Sterker nog, de onthullingstrailer is na een Justin Bieber-video het meest gehate filmpje op YouTube. Toch is het niet onwaarschijnlijk dat de shooter als warme broodjes over de toonbank gaat. Wat kun je in deze editie van Call of Duty verwachten? De vijf belangrijkste dingen lees je hier.

Diep in de toekomst

Infinite Warfare zet de lijn van Advanced Warfare en Black Ops 3 verder door zich ver in de toekomst af te spelen. Het verhaal begint als de militie Settlement Defence Force een grootschalige aanval lanceert op de United Nations Space Alliance vanwege een conflict over kolonisatie.

Jij speelt als kapitein Nick Reyes, een piloot van de Tier 1 Special Operations. Het is jouw taak om de Settlement Defence Force terug te dringen en te vernietigen. Die groepering staat onder leiding van Salen Kotch. Zijn gezicht zal je ongetwijfeld bekend voorkomen, want hij wordt vertolkt door Kit Harrington. Juist ja: Jon Snow uit Game of Thrones.

Ga verder naar het volgende Call of Duty: Infinite Warfare feit.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties