Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Ghosts box art duikt op bij webshop

Is de opvolger van Modern Warfare 3 bekend?

Op de gigantische webshop Tesco zijn twee mysterieuze box arts opgedoken. Het gaat om de Xbox 360- en PS3-versie van wat een nieuwe Call of Duty lijkt te zijn.

De titel van de game is Call of Duty: Ghosts en op de cover staat een persoon met het masker van het personage Ghost die in Modern Warfare 2 in veel missies meespeelde, maar uiteindelijk het leven liet. Mogelijk breidt deze nog onaangekondigde game zijn verhaal uit.

De game zou ook weer van de hand zijn van Infinity Ward. Zij zijn dit jaar weer aan de beurt nadat Treyarch vorig jaar Black Ops II afleverde. Tesco heeft blijkbaar nog geen weet van een release date. Dat of Activision is echt van plan om de game op 30 december uit te brengen.

Uitgever noch ontwikkelaar hebben momenteel enige vorm van commentaar gegeven op de gelekte hoesjes, maar lang zal dit waarschijnlijk niet meer duren. Eurogamer houdt je op de hoogte!

Getagged als
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties