Skip to main content

Call of Duty: Black Ops - Cold War Zombies Onslaught mode komt exclusief naar PS4 en PS5

Een jaar lang exclusiviteit voor Sony.

Activision heeft de nieuwe Zombies Onslaught modus voor Call of Duty: Black Ops - Cold War voorgesteld. De uitgever heeft echter ook minder goed nieuws, want het eerste jaar komt die nieuwe modus exclusief naar de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Zombies Onslaught is een snelle co-op mode voor twee spelers. Daarin moet je een orb volgen die doorheen de map zweeft en het opnemen tegen steeds sterkere zombies. Bevind je je te ver van de orb, dan krijg je Dark Aether damage. Daardoor is het dus niet mogelijk om te verschansen op een specifiek deel van de map.

De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te sprokkelen door Elites te doden en uiteindelijk Bronze, Silver en Gold rankings te verzamelen. Daarmee krijg je beloningen die je ook in de rest van de game kunt gebruiken.

Bekijk op YouTube

Voor alle duidelijkheid: Zombies Onslaught staat los van Die Maschine, het nieuwe narratieve hoofdstuk van het Zombies-verhaal. Die Maschine komt wel nog steeds naar alle platformen.

Het is niet de eerste keer dat Sony een tijdelijke exclusive voor een Call of Duty-game scoort. Ook in 2019 kwam de Call of Duty: Modern Warfare's Spec Ops Survival mode exclusief naar de PlayStation 4. Fans laten momenteel alvast hun ongenoegen blijken via Twitter.

Vanaf 13 november kun je op alle platformen in elk geval aan de slag met alle andere modi van Call of Duty: Black Ops - Cold War. Op onze site lees je alles over de Call of Duty: Black Ops - Cold War gameplay.

Read this next