Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies krijgt weapon unlock challenges

Klinkt als Zombies in de oren.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt in season 3 weapon unlock challenges in Zombies. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend via Twitter.

Die aankondiging klinkt bij vele spelers ongetwijfeld als muziek in de oren. Spelers die voordien wapens in Blacks Ops Cold War probeerden te ontgrendelen, konden dat enkel doen in Multiplayer.

Treyarch heeft ook een lijst onthuld met wapens die te ontgrendelen zijn via de challenges in Zombies. Verder krijg je een afbeelding te zien met de opdracht die je moet voltooien om de R1 Shadowhunter te ontgrendelen.

Eerder onthulde Activision al de 4 nieuwe Operators van Warzone en Black Ops Cold War Season 3, de nieuwe Warzone en Black Ops Cold War Season 3 maps en wapens en de tijden wanneer je Warzone Season 3 deze week kunt spelen. Als laatste is er ook een reden voor een feestje, want Call of Duty: Warzone heeft nu meer dan 100 miljoen spelers.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties