Skip to main content

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies krijgt grote update

Nieuw leven inblazen.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt een grote update voor zijn Zombies modus in het kader van de Season Two Reloaded update.

Eerst en vooral krijgt de Outbreak modus een nachtelijke versie van Sanatorium. Dit moet de zichtbaarheid verlagen en alles nog spannender maken. Uiteraard vallen er ook nieuwe audio logs en radio uitzendingen te vinden.

Er komt ook een nieuwe Outbreak Objective: Secure (Launch). Daarin moet je Essence Conversion Modules verkrijgen. Je moet daarbij een zone verdedigen tot dat proces compleet is.

Outbreak krijgt ook een nieuw voertuig: de Dirt Bike. Volgens uitgever Activision is die ideaal om snel rond te reizen en Essence efficiënt te vergaren. Skins die je via de Battle Pass en bundels hebt verzameld kun je ook hier gebruiken.

In Outbreak, Firebase Z en Die Maschine kun je nu eender welke wapen blueprint die je hebt, toepassen op jouw wapen vanuit het pauzemenu. Dat geldt ook voor wapens die je oppikt of via een Wall Buy verkrijgt.

Tot slot verdien je nu via Dead Ops Arcade 3 XP en Battle Pass XP. PlayStation-spelers krijgen in de exclusieve Onslaugt modus nu ook een nieuwe modus genaamd Containment.

Er komen ook nieuwe maps, wapens en operators naar Warzone en Black Ops Cold War. De nieuwe Warzone update is bijna 60GB groot.

Read this next