Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War past volgende week eindelijk wapens aan

Op zoek naar nieuwe balans.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt volgende week eindelijk nog eens een herbalancering van de wapens. Dat bevestigt ontwikkelaar Treyarch in de patch notes voor de mid-season update.

Treyarch laat weten dat de wapen tuning update de stats van de LMG aanpast. Daarnaast komen er ook veranderingen voor de LC10, AK-74u, MAC-10, KSP 45, Milano 821, Krig 6, FFAR 1, Groza, Magnum, 1911, RPG-7 en meer.

Assault Rifles en SMG attachments krijgen ook een volledige herwerking van de terugslag of recoil van wapens. De Flack Jacket perk zal ook meer damage doen tegen vijanden in Hardcore.

Het algemeen beste wapen in Black Opds Cold War momenteel, de AUG, wordt overigens niet aangepast voor zover we tot hiertoe weten. De patch komt echter pas maandag uit dus misschien komen er alsnog extra aanpassingen.

Naast een nieuwe balans voor de wapens voegt de mid-season update ook een herwerking van de Miami Strike 6v6 map toe. Die voordien onpopulaire map krijgt nu een licht andere layout en speelt zich overdag af.

Geheel nieuw zijn de map 'Mansion' voor 2v2 en 3v3 en de Outbreak map Golova voor Fireteam mode. In Outbreak komt er ook een nieuw Sanatorium-gebied dat zich 's nachts afspeelt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties