Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War meta door elkaar geschud

M16 en AUG krijgen nerf.

Call of Duty: Black Ops Cold War kreeg gisteren een eerste grote balance patch. Intussen zijn ook de officiële patch notes bekend.

De grootste veranderingen die Treyarch met deze patch doorvoert, zijn enkele weapon en perk nerfs. Zo zijn onder andere de M16, de Hauer 77 en de AK-47 nu minder sterk. Bij de perks krijgen de Flak Jack, Spycraft en Ninja perks een nerf.

Daarnaast wordt spawn-trapping tegengegaan. Dat doet de ontwikkelaar door je minder vaak te laten spawnen op plekken waar de vijand je vanop grote afstand kan zien en door ervoor te zorgen dat je nu ook in en rond het midden van de map kunt spawnen.

Naast de bovenstaande update krijgt Call of Duty: Warzone ook een nieuwe patch van 21GB en ervaren pc-spelers problemen met Call of Duty: Black Ops Cold War Season One.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties