Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty Black Ops Cold War logo vermoedelijk gelekt door...Doritos

Evenals een mogelijke release window.

Gelekte beelden voor een reclamecampagne van chipsmerk Doritos lijken nogmaals te bevestigen dat we dit jaar aan de slag kunnen met Call of Duty Black Ops Cold War. Daarnaast tonen de beelden ook het vermoedelijke logo voor die game.

Hoewel Activision Call of Duty Black Ops Cold War nog steeds niet officieel heeft aangekondigd, lijken meer en meer lekken en geruchten de naam van de nieuwe game te bevestigen. Via de promotiecampagne zou je per gekochte zak Doritos extra XP in de game kunnen verdienen.

In de kleine lettertjes is bovendien te lezen dat de actie vanaf 5 oktober 2020 van start gaat. Vermoedelijk komt Call of Duty Black Ops Cold War dus op of rond die datum uit.

Hoewel dit gerucht voorlopig niet bevestigd is, zou een samenwerking tussen Activision en Doritos niet onwaarschijnlijk zijn. Zo kreeg Call of Duty: Modern Warfare al een gelijkaardige promotiecampagne via frisdrankmerk Mountain Dew.

Intussen wijst alles er ook op dat de release van de nieuwe game ook de nodige veranderingen in Call of Duty: Warzone met zich mee zal brengen. Zo zijn er al enkele maanden steeds meer Black Ops verwijzingen te vinden in Warzone.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties