Skip to main content

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt map Rush uit Black Ops 2

Zombies doen ook mee.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt een remaster van de map Rush uit Black Ops 2. De map arriveert tijdens een mid-season update van Season 4.

Rush is een map die in 2012 als DLC voor Call of Duty: Black Ops 2 werd uitgebracht. De nieuwe versie (6v6) voor Black Ops Cold War speelt zich wederom in een paintballarena af.

Rush is een opgepoetste versie van de map uit Black Ops 2.

Tijdens de bekendmaking van de releasedatum van Black Ops Cold War en Warzone Season 4 werd duidelijk dat de klassieke map Hijacked ook zijn opwachting maakt. Daarnaast introduceert Season 4 zowel Collateral (6v6, 12v12) als Amsterdam (2v2, 3v3).

Daarnaast heeft Activision meer informatie vrijgegeven omtrent de nieuwe content voor de Zombies-modus. De nieuwe map heet Mauer der Toten en komt eveneens tijdens een mid-season update van Season 4 uit.

De nieuwe map voor de Zombies-modus heet Mauer der Toten.

Mauer der Toten speelt zich af na de gebeurtenissen van Operation Excision in Outbreak en vervolgt de Dark Aether-verhaallijn. "Spelers nemen het op tegen nieuwe verschrikkingen in het door oorlog verwoeste Oost-Berlijn nadat een vernietigende zombie-invasie de stad heeft overspoeld," aldus Activision.

De update van Season 4 gaat morgen 16 juni om 06u00 van start. Meer informatie vind je in ons overzichtsartikel Black Ops: Cold War, Warzone Season 4 release datum, en alles nieuw in seizoen 4.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Read this next