Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt eerste grote balance patch

Voorlopig enkel officieuze patch notes.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt bij de start van Season one een eerste grote balance patch. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend.

Volgens Treyarch is de update tussen de 3,4 en 7,1GB groot, afhankelijk van het platform waarop je de game speelt. Zo is de totale grootte van de update op de PlayStation 5 6,8GB.

In een tweede tweet laat de ontwikkelaar weten dat de nieuwe patch de game voorziet van verbeterde wapens, perks en is er een grote stabiliteitsupdate voor de pc-versie. Verder brengt de ontwikkelaar ook enkele verbeteringen aan op het vlak van spawnen en worden ook de MP- en Zombies-mode voorzien van updates.

Die omschrijvingen zijn best vaag, dus gingen enkele spelers op zoek naar meer informatie over de nieuwe patch. Eentje daarvan is de erg betrouwbare YouTube Drift0r en hij publiceerde de onderstaande officieuze patch notes:

  • AUG minor damage nerf: 54->51
  • M60 ADS time reduction 700ms->600ms
  • Gallo Fire rate nerf -> 212RPM -> 189RPM
  • FFAR Range buff: 25.4m -> 38.1m
  • Milano 821 Range buff -> 12.7m -> 15.4m

Naast deze grote balance patch kreeg Call of Duty: Black Ops Cold War eerder ook een patch die wapens sneller doet levelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties