Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War is rechtstreeks vervolg op eerste Black Ops

Woods, Mason en Hudson zijn weer van de partij.

De officiële beschrijving van Call of Duty: Black Ops Cold War is gelekt op het internet. Daaruit blijkt dat de game een rechtstreekse sequel is op Call of Duty: Black Ops, de eerste game in de reeks.

"De iconische Black Ops reeks is terug met Call of Duty: Black Ops Cold War - het rechtstreekse vervolg op de originele en favoriet Call of Duty: Black Ops."

"Black Ops Cold War plaatst fans in het midden van de wispelture geopolitieke situatie van de Koude Oorlog van de vroege jaren '80. Niets is wat het lijkt in een meeslepende single-player campaign, waarin spelers oog in oog komen te staan met historische figuren en harde waarheden terwijl ze vechten op iconische locaties over de hele wereld zoals Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het hoofdkwartier van de KGB, en meer."

"Als elite operator volg je het spoor van een figuur genaamd Perseus, die op een missie is om de globale machtsbalans te destabliseren en de geschiedenis te veranderen. Ga naar het duistere centrum van deze globale samenzwering samen met iconische personages zoals Woods, Mason en Hudson en een nieuwe cast om een plot tegen te houden dat als decennia in de maak is."

"Naast de campaign krijgen spelers ook toegang tot een arsenaal aan wapens uit de Koude Oorlog voor de volgende generatie van Multiplayer en Zombies."

De officiële onthulling van Call of Duty: Black Ops Cold War vindt morgen plaats. Voor alles wat we al weten over de game kan je terecht in ons artikel over de Call of Duty: Black Ops Cold War gameplay.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties