Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War is 40GB groter op next-gen consoles

Grootte staat niet definitief vast.

Call of Duty: Black Ops Cold War vraagt 40GB meer opslagcapaciteit op de next-gen consoles. Dat maakt Activision bekend via de officiële Call of Duty-blog.

De nieuwste game in de reeks vraagt in totaal 95GB aan opslagcapaciteit van de PlayStation 4, 93GB op de Xbox One en tussen de 82GB en 125GB op de pc. Op PlayStation 5 vraagt de game echter 133GB van je geheugen op op Xbox Series X en S is dat 136GB. Dat is voor alle duidelijkheid de maximale grootte, want spelers kunnen ervoor kiezen om bepaalde gamemodi zoals de campaign en Zombies-mode te verwijderen.

Let er wel op dat deze groottes gelden bij de Call of Duty: Black Ops Cold War release en dat die later nog kunnen veranderen via updates. Daarnaast zal de game op Xbox Series S niet te spelen in een resolutie van 4K, maar enkel in 1440p.

Als laatste maakt Activision ook de preloadtijden van Call of Duty: Black Ops Cold War bekend. Op 6 november kun je vanaf 06:00 uur de game preloaden op de PlayStation 4 en Xbox One. Het preloaden voor de pc, Xbox Series X en Xbox Series S start op 10 november om 07:00 uur. Aangezien de PlayStation 5 bij ons pas na de release van de game uitkomt, zul je de game daar onmiddellijk kunnen spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties