Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War integreert in december met Warzone

Geen tijd voor detente.

Call of Duty: Black Ops Cold War integreert in december met Call of Duty: Warzone. Dat heeft Activision tijdens de presentatie van de laatste kwartaalcijfers bekendgemaakt.

Black Ops Cold War krijgt op het vlak van Seasons dezelfde opzet als Modern Warfare. Om de paar maanden komt er een nieuw seizoen met een Battle Pass waarmee je door middel van tiers content vrijspeelt.

Wapens en operators die je in Black Ops Cold War vrijspeelt, kun je net zoals in Modern Warfare in Warzone gebruiken. Je kunt de loadouts van zowel Black Ops Cold War als Modern Warfare gebruiken, maar deze niet met elkaar mixen.

De Warzone-integratie volgt dus al in de maand na de lancering van de shooter. De Call of Duty: Black Ops Cold War release is namelijk op 13 november 2020.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties