Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War bèta met 24 uur verlengd

Activision beloont de speurneuzen onder de fans.

Treyarch en Activision maken via Twitter bekend dat de Call of Duty: Black Ops Cold War bèta met 24 uur is verlengd. Nog tot dinsdagavond 19:00 uur kun je aan de slag met de verschillende multiplayermodi. Op de pc en PlayStation 4 is de bèta voor iedereen beschikbaar, op de Xbox One is dat enkel voor wie een pre-order heeft.

De verlenging komt er nadat de community de codes wist te kraken die via email waren rondgestuurd. Veel fans zullen ongetwijfeld niet rouwig zijn over de verlenging, aangezien de bèta de afgelopen dagen te kampen had met het cheaten van pc-spelers. Veel consolegamers hebben intussen dan ook de cross-playoptie uitgezet.

Heb je de komende dagen geen tijd om de bèta uit te proberen? Geen zorgen, de Call of Duty: Black Ops Cold War release komt nu wel heel dichtbij.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties