Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War bèta datum gelekt via in-game store

Oktober wordt een stukje kouder.

De Call of Duty: Black Ops Cold War bèta start vermoedelijk op 8 oktober. Dat is alvast te lezen in de in-game winkel van Call of Duty: WW2 en Call of Duty: Modern Warfare.

Volgens een screenshot gaat het over een open bèta die initieel enkel naar de PlayStation 4 komt. Als de bèta op dezelfde manier verloopt als bij eerdere games in de serie, zal de bèta de eerste twee dagen enkel toegankelijk zijn voor wie een pre-order heeft. Van 10 oktober tot 12 oktober kunnen vermoedelijk ook andere PlayStation 4-spelers aansluiten.

Vanaf 15 oktober start waarschijnlijk de bèta-fase voor pre-orders op de pc en Xbox One, waarna van 17 tot 19 oktober een testfase voor iedereen volgt.

Of de bovenstaande vermoedens kloppen, ontdek je ongetwijfeld tijdens de volledige voorstelling van de Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer op 9 september. Naast een multiplayer bevat Call of Duty: Black Ops Cold War een campagne met een character editor.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties