Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops 4 Zombies laat je tijdreizen

Zombies afslachten is tijdloos.

In Call of Duty: Black Ops 4 Zombies reis je door de tijd. Dat is tijdens Activisions officiële onthulling van de shooter bekend geworden.

In de co-op modus zijn Scarlet, Bruno, Diego en Shaw de speelbare personages. Zij reizen door de tijd om een artefact uit de handen van een duistere organisatie te houden en stuiten daarbij op de nodige zombies.

Zombies heeft vanaf de release drie maps die allemaal een andere setting hebben. In de map IX ga je als gladiator in een arena zombies te lijf, Voyage of Despair speelt zich aan boord van de Titanic af en Blood of the Dead is een remake van Call of Duty: Black Ops 2-map Mob of the Dead.

Treyarch introduceert daarnaast Callings, post-launch updates met tijdgelimiteerde uitdagingen en speciale content. Daarnaast maakt Zombie Rush zijn opwachting, wat de ontwikkelaar als een gesimplificeerde versie van de traditionele zombiesmodus typeert.

Naast Zombies heeft de ontwikkelaar tijdens het Black Ops 4-evenement in Los Angeles ook meer over Blackout uit de doeken gedaan. Dat is een battle royale-modus vergelijkbaar met Fortnite en PUBG.


Wil je meer weten? Hier lees je over de Call of Duty: Black Ops 4 release, multiplayer, zombies, battle royale, DLC en alles wat we weten.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties