Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops 4 krijgt geen singleplayer campaign

Voor het eerst in de serie.

Call of Duty: Black Ops 4 krijgt geen singleplayer campaign. Dat is na de officiële onthulling van de game duidelijk geworden.

"[Call of Duty: Black Ops 4] heeft geen traditionele campaign", zegt Treyarch-baas Mark Lamia. "We verwerken die in de andere gamemodi."

Volgens de ontwikkelaar zit er in de Black Ops 4 multiplayer nu een verhalend element. Door middel van Solo Missions leer je elke Specialist beter kennen. Volgens Lamia gaat het verhaal zelfs dieper dan in Black Ops 3.

Ook in Black Ops 4 Zombies zit een verhaal, waarbij je dit keer door de tijd reist. Daarnaast is de co-op zombiemodus een stuk toegankelijker dan voorheen en voor het eerst ook in je eentje met computergestuurde medespelers speelbaar.

Het is voor het eerst in de serie dat er geen traditionele singleplayer campaign aanwezig is. Het lijkt erop dat die baan gemaakt heeft voor de battle royale-modus Blackout en de Call of Duty-serie vanaf nu zich volledig op online gaming richt.


Wil je meer weten? Hier lees je over de Call of Duty: Black Ops 4 release, multiplayer, zombies, battle royale, DLC en alles wat we weten.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties