Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops 3 Eclipse map pack - 5 dingen die je moet weten

Eiland van de wanhoop.

De tweede map pack voor Call of Duty: Black Ops 3 heet Eclipse. Naar goede gewoonte voegt het map pack vier nieuwe maps toe en een nieuw scenario voor de Zombies modus. We zetten de vijf belangrijkste weetjes over Eclipse voor je op een rij.

1. Verge is een remake van Banzai

Eén van de maps in Eclipse is een remake van de Banzai-map uit Call of Duty: World At War (2008). Die heet nu Verge. In plaats van de Tweede Wereldoorlog-setting, speelt de map zich nu in een post-apocalyptische toekomst af.

2. Eclipse bevat in totaal vier maps

Naast Verge zijn er nog drie andere maps in Eclipse. In Spire speel je op een futuristisch vliegveld. Rift biedt een militair complex met smalle tunnels, bovenop een actieve vulkaan. En Knockout heeft een Shaolin-tempel als achtergrond, met kung fu-films uit de jaren '70 als inspiratiebron.

3. Er is een nieuw Zombies-hoofdstuk

De DLC voegt ook een nieuw hoofdstuk aan de Zombies modus toe. In Zetsubou No Shima speel je als Dempsey, Nikolai, Richtofen en Takeo terwijl ze een geheim biologisch research lab verkennen. Daar hebben experimenten met Element 115 een ware horror aangericht. Zetsubuo No Shima betekent trouwens “Eiland van de Wanhoop”.

4. Map packs komen niet naar de PlayStation 3 en Xbox 360

Het map pack komt enkel uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De PlayStation 3 en Xbox 360 krijgen de nieuwe maps en Zombies-hoofdstuk dus niet.

5. Tijdelijk exclusief voor de PlayStation 4

Eclipse komt op 19 april uit op de PlayStation 4 en blijft daar (net als de Awakening DLC) een maand exclusief. Dat is als gevolg van een deal tussen Sony en Activision. De pc en de Xbox One krijgen Eclipse minimaal dertig dagen later.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties