Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitgebreide info over de zombies van Call of Duty: Black Ops 2

Twee nieuwe gamemodi en een link met de eerste Black Ops.

Drie teaserfilmpjes verschenen er al over de zombie mode in Treyarch's volgende Call Of Duty, Black Ops 2. Vandaag kregen we eindelijk de volledige trailer onderaan deze pagina te zien.

De zombie multiplayer modes zullen tot acht spelers tegelijk kunnen bevatten en naast de klassieke Survival mode waar je het zo lang mogelijk moet zien uit te houden tegen een oneindig aantal zombies zullen er ook twee nieuwe spelmodi zijn: Tranzit en Grief.

Tranzit is een zombie mode met een verhaal waarin jij en je co-op buddies in een speciale ondodenvermalende bus doorheen een uitgebreide wereld met verschillende levels trekken. Je acties in de Moon zombiemap uit de eerste Black Ops zullen ook een impact hebben op sommige aspecten van deze spelmodus.

In Grief strijd je niet alleen tegen de ondoden, maar ook tegen een vijandelijke team van menselijke tegenstanders. De twee groepen van maximaal vier wapengekken kunnen elkaar echter niet rechtstreeks door het hoofd schieten, maar moeten de zombiehorde trachten naar de tegenpartij te lokken.

Call of Duty: Black Ops 2 zal verschijnen voor Xbox 360, PS3 en PC op 13 November. Een Wii U-versie werd bevestigd en zal waarschijnlijk rond de launch van die console verschijnen.

Speel je nog steeds de eerste Call of Duty: Black Ops en wil je alles uit het spel halen? Check dan zeker onze Call of Duty: Black Ops cheats!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties