Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered - Cheats en Intel locaties

Confidentieel.

Call of Duty 4: Modern Warfare kwam uit in 2007, een tijd waarin games nog volop cheats hadden. Ook hier is dat het geval. Er zit namelijk content verborgen achter de Intel Collectibles; dit zijn stukken informatie verborgen in de singleplayer campagne. Hoe meer Intel je vindt, hoe meer alternatieve modi en cheats je krijgt.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - Intel Reward Unlocks

De onderstaande lijst zijn beloningen die ook al in de originele game zaten:

2 Intel Pieces: COD Noir

De hele look van de game verandert; nu speel je plots een zwart-wit first-person shooter.

4 Intel Pieces: Photo Negative

Hierdoor draai je de kleuren van de game om, wat voor een trippy resultaat zorgt.

6 Intel Pieces: Super Contrast

Het contrast van de game wordt op deze manier helemaal naar het uiterste geduwd. Combineer dit met andere visuele aanpassingen en je kunt heel interessante resultaten krijgen.

8 Intel Pieces: Ragtime Warfare

Een fantastische aanpassing waardoor je je in een jaren '30 film waant: zwart-wit, een dikke korrelfilter en een ragtime piano. Alsof dat nog niet genoeg is wordt de snelheid van de game verdubbeld. Nu nog een cameo van Charlie Chaplin.

10 Intel Pieces: Cluster Bombs

Elke frag grenade die je gooit, splitst zich bij ontploffing in vijf afzonderlijke granaten op. Heel dodelijk.

15 Intel Pieces: A Bad Year

Vijanden die gedood worden exploderen als… autobanden. Dit was in de Bandoorlog blijkbaar ook al een probleem.

20 Intel Pieces: Slow Motion Mode

Met een klik op de melee knop schakel je een super slow motion modus aan. Zo kun je zelf bullet time gebruiken dus!

30 Intel Pieces: Infinite Ammo

Nooit meer zonder kogels vallen!

Nieuwe Modern Warfare Remastered Cheats

Melon Heads

De hoofden van alle vijanden zijn nu watermeloenen.

Lemon-nade

Alle granaten zijn nu citroenen. Dit was in de Citroenoorlog blijkbaar ook al een probleem.

Ragdoll Impact

Dode vijanden krijgen nu extreme ragdoll physics, tot komisch effect.

Zakhaev's Sons

Alle vijanden zijn veranderd in de zonen van bad guy Zakhaev.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - Intel Locaties

Wij vertellen je waar je alle Intel in de game vindt, per level en met een omschrijving waar je moet zoeken. De Intel is altijd een open laptop. Zodra je er eentje oppakt savet de game. Je moet de missie dus niet uitspelen om de Intel te laten registreren.

Crew Expendable (2 Intel)

Intel #1 kun je vinden nadat je met je team naar beneden gaat en een dronken soldaat ziet rondwaggelen. Dood hem en ga dan de kamer rechts binnen. Hier liggen soldaten te slapen. De Intel staat op het bureau links van de ingang.
Intel #2 zie je nadat je team met een flashbang het bovenste verdiep van de laadruimte binnenstort. Ga de deur binnen en ga de trappen aan je rechterkant af. Er zijn hier enkele roosters waar er reparatiewerken waren. Eén paneel is verwijderd en je vindt de Intel erop.

Black Out (2 Intel)

Intel #3 vind je vlak na het begin van de missie. Al snel zie je een kerel staan op een pier links. Op de heuvel staat er een klein hutje. Daarbinnen vind je de Intel.
Intel #4 is in het gebouw waar de informant moet zijn. Dit gebouw is donker en je hebt night vision nodig. Dood de vijanden, maar pas op voor de vijand die in het rond schiet vanachter een deur. Links daarvan is er een badkamer en daarbinnen vind je de Intel.

Charlie Don't Surf (3 Intel)

Intel #5 vind je bij de start van de missie. Ga de safehouse binnen en vervolgens naar beneden. Hier vind je ondergronds enkele picknickbankjes. Ga de kamer uit, ga naar de hoek voor je en draai naar links. Daar vind je een kleine kamer en de Intel.
Intel #6 vind je in een gebied waar een truck met een machinegeweer vanaf de hoofdweg op je schiet. Ga naar rechts, langs de kleine huisjes. Enkele kun je binnengaan. Ga naar de tweede verdieping.
Intel #7 vind je kort na zes. Ga naar boven en doorkruis de grote straat van daarnet. Al gauw zul je een kapotte, blauwe auto zien aan de rechterkant. Daarnaast is er een trap. Bovenaan vind je de Intel.

The Bog (2 Intel)

Intel #8 vind je na het beklimmen van de trap. Je team opent op een bepaald moment een deur met een shotgun. De Intel is meteen links van die deur.
Intel #9 vind je nadat je de Javelin hebt gebruikt. Buk je om door een hek te geraken en ga daarna steeds naar links door de kleine straatjes. Op een bepaald moment kom je in een doodlopend stuk, maar aan het einde (verborgen achter enkele dozen) is de Intel.

The Hunted (2 Intel)

Intel #10 vind je in de boerderij nadat je team van de helikopter is ontsnapt. Daar zul je twee grote silo's zien. Rechts daarvan is er een blauw gebouw. Kijk daarbinnen op een tafel.
Intel #11 vind je nadat je door enkele serres bent gegaan. Na de eerste ga je naar links en dan door de tweede. Na de tweede ga je naar links en zie je een geruïneerd gebouw. Spring over de muur en ga binnen. Op een tafel staat de Intel.

War Pig (3 Intel)

Intel #12 staat aan de start van het level, in een gebouw dat je ziet nadat de tank over een auto rijdt. In een hoek is er een gat in de muur. Ga zo naar binnen. Ga naar de tweede verdieping en dan de eerste kamer links.
Intel #13 is tegenover Intel #12. Ga de kledingwinkel binnen. Links zijn er trappen, ga deze op en dan door de deur. Kijk dan op een bed in een kamer rechts.
Intel #14 vind je nadat jij en je maten een container gebruiken als cover. Volg je vrienden naar boven, maar als zij naar rechts gaan blijf jij rechtdoor gaan. Kijk op het bed in de kamer recht vooruit.

Shock and Awe (2 Intel)

Intel #15 vind je na dat je je team ontmoet. Ga een gebouw binnen met een groen rooksignaall op het dak. Op de tweede verdieping vind je vrienden die op vijanden schieten, maar ga naar de verste hoek - daar ligt de Intel op de vloer.
Intel #16 bevindt zich dicht bij 15. Ga naar beneden. Er is een groot open gebied en een gebouw met twee verdiepingen. Ga naar binnen en zoek in een kast in een kamer op de tweede verdieping.

Safehouse (2 Intel)

Intel #17 vind je na het bos. Er is een gebouw met een grote satellietschotel. Ga naar binnen en naar de tweede etage. Hier zijn er drie kamers. Doorzoek ze snel.
Intel #18 is in een gebied waar je een heuvel moet opklimmen terwijl vijanden op je schieten. Zoek de watertoren. De Intel is in een kamer hier dichtbij, achteraan het gebouw.

All Ghillied Up (3 Intel)

Intel #19 is in de verlaten kerk. Snipe de kerel in de toren en gebruik daarna de ladder om die positie zelf te bereiken.
Intel #20 vind je wanneer je door de vuilnisbelt gaat met de verlaten container. Vooraleer je het gebied links verlaat (en nadat je twee vijanden hebt gedood) kijk je rechts voor een pad door een container. Hier vind je meer vijanden, die de Intel bewaken.
Intel #21 is gelijkaardig verborgen als 19. Dichtbij het einde moet je een kerel op een brandladder snipen. Ga daarna naar die locatie en zoek in de kamer achter hem.

One Shot, One Kill (2 Intel)

Intel #22 vind je terwijl je uit het gebouw ontsnapt. Ga rechts als je in de open lucht komt. Hier is er een ladder. Laat MacMillan vallen en ga de ladder op, dan verder naar boven.
Intel #23 vind je aan het einde van de missie. Op een bepaald moment komen er golven vijanden; eentje komt uit een appartement rechts die eerst op slot was. Ga hier binnen.

Sins of the Father (2 Intel)

Intel #24 vind je in een restaurant bij het begin, op één van de tafels.
Intel #25 vind je terwijl je het doelwit achtervolgt. Je passeert containers en moet op een bepaald ogenblik naar links, naar een gebouw met rode tekst erop. Ga de trap op, dood vijanden en vind de Intel achterin de kamer.

Ultimatum (1 Intel)

Intel #26 vind je in het grote open gebied nadat de energietoren is vernietigd. Ren naar het gebouw voor je, rechts van de grote doren. Ga binnen, naar rechts, dan naar beneden en zoek op een tafel in een zijkamer.

All In (2 Intel)

Intel #27 vind je na het moeilijke bepantserde voertuig. Blijf rechts in het gebied. Net voor het gebouw van twee verdiepingen is er een hoek naar rechts naar een doodlopend steegje, waar je de Intel vindt.
Intel #28 vind je bij alle raketsilo's. Zoek de meest zuidelijke silo en je vindt de Intel op de vloer.

No Fighting in the War Room (2 Intel)

Intel #29 vind je na de douches. Ga naar links, volg het pad en check de open kamers links. Sla enkele over tot je eentje met een projector ziet. Op de tafel erachter vind je de Intel.
Intel #30 vind je net voor de climax. Je gaat de controlekamer binnen met explosieven en gaat dan naar links, naar boven in de kamer, dan rechts. In een conferentiekamer helemaal op het einde vind je de Intel op een tafel.

Meer over de game weten? Lees dan snel ons uitgebreid overzicht met alle Modern Warfare Remastered informatie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

PS4, Xbox One, PC

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties