Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cadence of Hyrule krijgt gratis DLC

ode aan Octavo.

Nintendo kondigt een gratis DLC-pakket voor Cadence of Hyrule aan. Het pakket heet Octavo's Ode en is vanaf nu beschikbaar via de eShop. In de DLC speel je als Octavo, de slechterik uit de hoofdgame. Volgens ontwikkelaar Brace Yourself ontdek je in de nieuwe storyline de ware beweegredenen van Octavo om Hyrule over te nemen.

In die nieuwe storyline gebruik je onder andere Octavo's Golden Lute om vijanden aan te vallen. Daarnaast introduceert de DLC ook een gloednieuwe dungeon mode, waarin je het nogmaals opneemt tegen de moeilijkste vijanden uit de game. Zowel het nieuwe verhaal als de dungeon mode zijn beschikbaar van zodra je de hoofdgame hebt uitgespeeld.

Cadence of Hyrule lanceerde in juni voor de Switch. Het is de nieuwste game van de makers van Crypt of the Necrodancer en is opnieuw een ritmische dungeon crawler. Sanders mening lees je in onze Cadence of Hyrule review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties