Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cadence of Hyrule aangekondigd

Van de makers van Crypt of the NecroDancer.

Tijdens de nieuwste Nintendo Direct is Cadence of Hyrule aangekondigd. Dat is een nieuwe ritmische dungeon crawler van de makers van Crypt of the Necrodancer. De titel is een crossover met het universum van The Legend of Zelda en laat je dan ook als Link of Zelda spelen.

In de game verken je willekeurig gegenereerde dungeons. De nadruk ligt op ritmisch bewegen en vechten op de tonen van 25 verschillende Zelda-nummers. Naast voorwerpen uit het Zelda-universum bevat de game ook verschillende wapens en spreuken uit Crypt of the Necrodancer. Cadence of Hyrule komt deze lente uit.

Crypt of the Necrodancer lanceerde in 2015 voor de pc. Onze Crypt of the Necrodancer review lees je hier nog eens na. Intussen is de game ook voor de meeste andere platformen beschikbaar. Zo kwam Crypt of the Necrodancer vorig jaar naar de Switch.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties