Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Burnout Paradise Remastered release bekend

Lekker rubber verbranden.

Electronic Arts maakt de Burnout Paradise Remastered release bekend. De game komt op 16 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One uit. De pc-versie volgt later in het jaar en heeft nog geen releasedatum.

Het bedrijf bevestigt daarmee het eerdere gerucht dat Burnout Paradise mogelijk een HD remaster krijgt. Overigens wordt er direct benadrukt dat de game geen enkele vorm van microtransacties heeft.

Naast de basisgame bevat de heruitgave ook de acht DLC-uitbreidingen die destijds gedurende de Year of Paradise zijn uitgebracht. Alleen de Time Savers Pack ontbreekt, zodat je niet direct toegang hebt tot alle voertuigen.

Verder ondersteunt de game een 4K-resolutie op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X. De game draait met zestig frames-per-seconde. Tot slot keert de originele soundtrack in zijn volledigheid terug.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties