Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Burnout Paradise Remastered komt in juni naar de Switch

Auto's burnen in juni volledig out.

In maart maakte Nintendo bekend dat Burnout Paradise Remastered ergens in 2020 ook naar de Switch komt. Nu laat het bedrijf weten dat de release gepland staat voor 19 juni.

De game heeft zijn naam niet gestolen, want Burnout Paradise Remastered speelt zich nog steeds af in Paradise City. Daar baan je je een weg naar de top en laat je een spoor van vernieling achter.

Net zoals de eerdere Burnout Paradise Remastered release voor pc en console bevat de versie voor de Switch alle reeds verschenen uitbreidingen en meer dan 130 voertuigen. Daarnaast speel je de hele game met 60 FPS en kun je met in totaal acht personen de game aanvatten.

Momenteel is er ook een spirituele opvolger voor Burnout in de maak in de vorm van Dangerous Driving. Die game bevat eveneens de typische takedown races en een online multiplayer voor in totaal acht spelers.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties