Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Burning Crusade Classic closed beta is begonnen

“You're not prepared.”

De closed bèta van World of Warcraft: Burning Crusade Classic is begonnen. Dat heeft Blizzard Entertainment via een blogpost bekendgemaakt.

De ontwikkelaar waarschuwt tegelijkertijd voor phishing e-mails. Alleen Battle.net accounts met een Burning Crusade Classic beta-licentie hebben toegang tot de closed bèta.

Om aan de closed bèta deel te nemen moet je jezelf inschrijven via de officiële website van World of Warcraft: Burning Crusade Classic. Daarna heb je de mogelijkheid om ingeloot te worden.

Het is vooralsnog onduidelijk tot wanneer de bèta loopt. Tevens is er nog geen releasedatum bekendgemaakt. De closed bèta van World of Warcraft Classic duurde ongeveer twee maanden.

Naast World of Warcraft: Burning Crusade Classic werden tijdens BlizzConline 2021 Blizzard Arcade Collection en Diablo 2: Resurrected voor pc en console aangekondigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties