Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

UPDATE: Bungie werkt aan MMO

De geruchten zijn waar.

We brachten jullie reeds op de hoogte van een heleboel geruchten die zouden wijzen op het feit dat Bungie een MMO aan het maken is. Op de GDC werd deze onzekerheid weggenomen door David Aldrige, Lead Network Engineer bij Bungie, die het nieuwtje tijdens een presentatie bevestigde.

Verder kon de man nog niets lossen over het project. Nu ja, er is wel één ding: hij liet weten dat het spel NIET World of Warcraft in de ruimte zal worden, waarmee hij het gerucht de kop indrukte. Wat het dan wel wordt?

"Iets voor iedereen", volgens Bungie. De ontwikkelaar heeft tevens vier mogelijke titels geregistreerd. Tenslotte zal de MMO het eerste spel worden van Bungie dat uitgegeven wordt door Activision, die onlangs een tienjarig contract met de ontwikkelaar afsloot. Op welke platforms het spel zal verschijnen is nog niet duidelijk, maar door de recente deal is een multiplatform MMO niet uitgesloten.

Update: Bungie heeft wat recht te zetten. Deze uitspraak van Aldridge was ogenschijnlijk bedoeld als grap over Bungie's nieuwste project dat gepaard gaat met heel wat geruchten. Maar zoals we allemaal weten zijn dit soort dubbelzinnige grappen niet echt aan het internet besteed. Geen explicitiete bevestiging van een MMO-project dus, maar evenmin een ontkenning. Met andere woorden: We weten nog steeds niet meer dan enkele dagen geleden.

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties