Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie toont teasersite rond Destiny

Een puzzel per dag.

Ontwikkelaar Bungie heeft een teaser site rond hun volgende game, Destiny, op het web gezet. De webpagina zal zijn geheimen over zes dagen onthullen, maar ondertussen kan je er al op beginnen graven.

Wie door de eerste pagina wil komen, moet de eerste, tweede en vierde set ruiten aanklikken. In het binaire stelsel is 1101 het equivalent voor 7, een getal waar Bungie al sinds mensenheugenis mee geobsedeerd is. Hoe je door de volgende pagina moet komen is nog onduidelijk. Er is wel een link naar een tekstje en de afbeelding die opgesteld is uit witte puntjes verandert schijnbaar bij elk bezoek.

Destiny zal een multiplatform titel worden die waarschijnlijk zal uitkomen voor de volgende generatie consoles. Het is de eerste game in lange tijd van Bungie's hand die niet verbonden is aan het Halo universum. Op wat artwork na is er nog niet veel bekend over de game. Er gaan wel geruchten de ronde dat Bungie een massieve multiplayer voor het spel bouwt waar duizenden spelers tegelijkertijd aan zouden kunnen deelnemen. Anderen denken dan weer dat de game verbonden is aan Star Wars.

Je krijgt meer info rond de game zodra die er is.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties