Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie plant grote aankondiging op 7 juni

Zal de "lange stilte" volledig goedmaken.

Ontwikkelaar Bungie laat na een relatief lange radiostilte nog eens iets van zich horen. Tenminste: ze laten vandaag weten dat er op 7 juni, de eerste dag van de E3, een grootse onthulling zal volgen.

Eric Osborne, een van de bloggers werkzaam bij Bungie, verontschuldigde zich voor de teruglopende activiteit op Bungie.net, maar gaf ook meteen de reden hiervoor aan. "Heel wat van mijn tijd gaat momenteel uit naar aankomende activiteiten van Bungie, maar daarover kan ik jullie tot 7 juni nog niets meer vertellen", aldus Osborne.

De man gaat verder door te zeggen dat hij op dit moment erg veel aan z'n hoofd heeft waardoor er steeds minder updates op Bungie.net verschijnen. "Binnenkort maak ik alles goed", vertelde hij verder, maar dat wil blijkbaar niet zeggen dat gamers die nu al meer te weten willen komen over het nieuwe project van Bungie op hun honger moeten blijven zitten.

Osborne verklapte namelijk dat er mogelijk "enkele goed verstopte broodkruimels op Bungie.net terug te vinden zijn die misschien wel richting iets wijzen waaraan de werknemers bij Bungie nu al een tijd aan het werken zijn". Haal die speurneus dus maar boven!

Bungie werkt voor de komende tien jaar samen met uitgever Activision, en de geruchten doen de ronde dat ze sleutelen aan een sci-fi MMO shooter.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen