Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie onthult Destiny 2: Forsaken DLC

Releasedatum ook al bekend.

Ontwikkelaar Bungie heeft Destiny 2: Forsaken onthuld. De DLC lanceert op 4 september op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Forsaken voegt onder andere twee nieuwe locaties, een nieuwe PvE/PvP-modus en een nieuwe raid aan de game toe. Volgens Bungie is de toon van de uitbreiding gebaseerd op Westerns. Zo begint de DLC met een ontsnapping uit een gevangenis.

De uitbreiding introduceert verder The Dreaming City, de thuisbasis van de Awoken in Destiny. Deze locatie bevat tevens een nieuwe raid. Bungie voegt verder de Gambit-modus toe waarin rivaliserende fireteams gelijktijdig vijanden verslaan. Deze modus combineert volgens Bungie PvE en PvP.

Volgens de studio krijg je middels Forsaken ook de beschikking over negen nieuwe Supers. De DLC introduceert tevens de boog als nieuw wapen in Destiny 2. Je kunt tevens je loadout aanpassen zodat die meer op het systeem uit Destiny 1 lijkt.

Tot slot hint de ontwikkelaar dat er meer van Destiny 2: Forsaken wordt getoond op de E3-beurs.


Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties