Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie.net draagt Halo servers over na 235 duizend jaar spelen

Na 20 miljard matches gaat de stekker eruit.

Bungie heeft alle data services van de Halo games overgedragen aan Microsoft en 343 Industries. In een hartverwarmende afscheidspost op het Bungie blog bedanken zij fans en spelers voor 235 duizend jaar Halo.

"We hebben jullie avonturen met veel interesse op Bungie.net gevolgd. Jullie hebben ons zoveel heroïsche momenten gegeven waar we op terug kunnen kijken. Diep onder de indruk doen wij nu een stapje terug om te zien hoeveel impact jullie op Halo en op onze studio hebben gehad. Heel erg bedankt voor het delen van al jullie verhalen."

In de bijna acht jaar dat Bungie het Halo netwerk heeft gehost werden er maar liefst 20 miljard matches gespeeld. Totaal komt dit neer op 235 duizend jaar spelen.

Bungie wist deze prestatie kleurrijk te verwoorden: "In de collectieve tijd dat jullie Halo gespeeld hebben hadden we onze Melkweg kunnen overbruggen op lichtsnelheid. En weer terug. Dankjulliewel dat jullie de meest heldere sterren van ons universum waren. Bedankt dat jullie Bungie.net thuis noemden gedurende al deze jaren. We zien jullie tussen de sterren."

Halo 4 wordt op dit moment ontworpen door 343 Industries en zal rond de feestdagen verschijnen.

Beelden uit het Halo 4 developer diary

Getagged als

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen