Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie gaat uitbuiting van Crota's End raid tegen met patch

En Iron Banner krijgt nieuwe beloningen.

Bungie gaat enkele uitbuitingstechnieken van de Crota's End raid in Destiny tegen met een patch die volgende week uitkomt.

Via deze technieken kunnen spelers onder andere de eerste helft van Crota's End helemaal op zichzelf voltooien, in plaats van met een team van zes. Ook wil Bungie een glitch herstellen waarbij spelers de eindbaas van de raid gemakkelijk kunnen verslaan wanneer de leider van het team zijn internetverbinding verbreekt.

Bungie maakt verder bekend dat het Iron Banner multiplayer-evenement vanaf volgende week nieuwe beloningen krijgt.

De multiplayer maps Asylum, The Anomaly en The Burning Shrine worden nu ook toegevoegd aan de populaire Clash en Control playlists, zodat spelers er meer op kunnen spelen.

Andere, kleinere bugs zijn nu ook hersteld. En ten slotte zijn de exotische wapens nu ook aangepast aan het verhoogde maximumlevel dat geldt sinds de downloadbare uitbreiding The Dark Below.

Destiny was onze populairste gamereview van 2014. Verder is ook al bekend dat er een Destiny-vervolg in ontwikkeling is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties