Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie doet een Destiny-onthulling op de E3

'Wil je niet missen.'

Tijdens de E3 doet Bungie een onthulling omtrent Destiny. Dit maakt de ontwikkelaar bekend in de Bungie Update van deze week.

"We zien jullie tijdens de E3. Je hebt Bungie of Destiny misschien al langs zien komen op één van de E3-schema's. We hebben een aantal dingen die we laten zien. Je wilt dit zeker niet missen," aldus de ontwikkelaar.

Bundie werkt momenteel aan de volgende grote uitbreiding voor Destiny, die mogelijk The Taken King heet. Volgens speculaties verwijst The Taken King naar Oryx, de vader van raid-baas Crota. Zowel Activision als Bungie hebben dit nog niet bevestigd.

Eerder lanceerde in mei de House of Wolves-uitbreiding. Deze DLC bevat geen raid, maar heeft in plaats daarvan de Prison of Elders 'arena activity'. Destiny is sinds vorig jaar speelbaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties