Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie: 'Destiny 2 vanaf de grond opgebouwd voor de pc'

Het is geen console port.

Bungie laat weten dat Destiny 2 vanaf de grond is opgebouwd voor de pc. Er is geen sprake van een console port.

"Destiny 2 is vanaf de eerste dag ook voor de pc ontwikkeld en voelt nooit als een console port aan. De game haalt het uiterste uit de hardware en biedt spelers alles wat ze van een echte pc-game verwachten", aldus de ontwikkelaar.

Zo is het mogelijk om je Field of View aan te passen. Daarnaast is er een in-game frame rate counter en kun je met unlocked frame rates spelen in een 4K-resolutie. Verder ondersteunt Destiny 2 Ultra Wide Aspect Ratios en High Range Dynamic Lighting.

De pc-versie van Destiny 2 is exclusief verkrijgbaar via Battle.net. Inmiddels zijn ook de tijden en systeemeisen van de Destiny 2 pc-bèta bekend. Een overzicht met alle Destiny 2 informatie vind je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties