Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie-baas Harold Ryan verlaat bedrijf

Zijn lot ligt elders.

Bungie-baas Harold Ryan heeft het bedrijf verlaten. Dat maakt de studio bekend in een statement op de officiële Bungie-site.

"Ik wil Harold persoonlijk bedanken voor zijn harde werk en toewijding. Dankzij hem is Bungie het bedrijf geworden dat het vandaag de dag is", aldus nieuwe baas Pete Parsons.

"Tegen alle spelers van Destiny wil ik zeggen dat de game voor mij topprioriteit heeft. Ik ben ervan overtuigd dat Destiny nu al een fantastische ervaring is, maar ik denk ook dat onze beste jaren nog voor ons liggen."

De precieze redenen voor het vertrek van Ryan zijn onbekend. Het is ook niet duidelijk wat zijn persoonlijke toekomstplannen precies zijn.

Bungie is de laatste tijd vaker in het nieuws. Zo maakte de studio eerder deze week bekend dat een matchmaking update voor Destiny wordt teruggedraaid. Vorige week dook het gerucht op dat Destiny 2 is uitgesteld.


Minuutje tijd? Lees ook:

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties