Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bundel Prison Break game + serie

Prachtige deal als je het ons vraagt.

Binnen een dikke maand zal Prison Break: The Conspiracy in de winkelrekken te vinden zijn. De game zal spelers de kans geven om Michael Scofield en zijn opgesloten kameraden op de voet te volgen tijdens hun ontsnapping, en uiteraard moet ook jij je grijze hersencellen aan het werk zetten om alles in goede banen te leiden.

Eurogamer België kreeg zopas de kans om Thorsten Flügel, een van de producers verantwoordelijk voor het spel, aan de tand te voelen omtrent Prison Break: The Conspiracy. Hoe dat gesprek verliep is terug te vinden in het interview dat zopas online verschenen is. Interessant is dat Flügel liet weten dat er een leuke bundel op komst is toen wij hem meer informatie over het uiteindelijke prijskaartje vroegen:

"De marketingmensen van Koch Media bepalen samen met de Fox de prijs. Voor de PC is de adviesprijs €39,99. Op de PlayStation 3 en Xbox 360 wordt dit €49,99. Goed om te weten is dat er ook een bundel uitkomt van het eerste seizoen met de game voor maar €69,99," aldus Flügel.

Wij kijken er alvast naar uit om het eerste seizoen te herbeleven, zowel met een controller als een zak chips in de hand. Binnen enkele dagen mogen jullie heel wat informatie over Prison Break: The Conspiracy verwachten in een preview.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen