Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bugsnax krijgt fysiek kaartspel

En dat is geen aprilgrap.

Er loopt momenteel een Kickstarter-campagne voor een kaartspel gebaseerd op Bugsnax. De campagne begon op 1 april en haalde op een paar uur tijd al de beoogde 13.979 euro op. Intussen is al meer dan het dubbele van dat bedrag ingezameld.

In dit kaartspel voor twee spelers tot zes spelers gebruik je onder andere ability cards en valstrikken om je tegenstanders te slim af te zijn. De speler die als eerste zes punten scoort, wordt tot 'Snakmaster General' gekroond.

Bekijk op YouTube

Wie de Kickstarter steunt, krijgt daarvoor zes basisdecks en tien geavanceerde decks met kaarten. De instapprijs is 25 dollar, maar er zijn ook duurdere opties waarmee je ook de videogame krijgt.

Image credit: Young Horses

De Kickstarter loopt nog 29 dagen. Wie tegen dan het kaartspel financieel steunt, mag tegen augustus van dit jaar de fysieke versie verwachten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bugsnax

PS4, PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties