Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bugsnax komt naar pc, Nintendo Switch en Xbox

Bij release meteen beschikbaar via Games Pass.

Bugsnax komt op 28 april uit voor Nintendo Switch, Steam, Xbox One en Xbox Series X/S. Daarnaast is de game vanaf die datum ook beschikbaar via Games Pass voor pc, Xbox en de cloud. Dat meldt ontwikkelaar Young Horses via Twitter.

Bij de release van de game op bovenstaande platformen krijg je ook toegang tot de gratis The Isle of Bigsnax DLC. In die uitbreiding krijg je toegang tot een nieuw gebied, extra Bugsnax, meer challenges, quests en decoratiestukken.

Young Horses laat verder weten dat de Nintendo Switch-port zowel in de handheld als de docked mode aan een resolutie van 720p en 30 fps draait. Gyro aiming is dan weer niet beschikbaar.

Bugsnax kwam op 12 november 2020 uit voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5 en was toen ook een van de gratis PlayStation Plus-games van november 2020. De game was al die tijd een timed exclusive, maar daar komt dus op 28 april verandering in.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bugsnax

PS4, PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties