Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bug maakt Bloodborne makkelijker

Past moeilijkheidsgraad baasgevechten aan.

Een gebruiker op Reddit heeft een bug in Bloodborne ontdekt. De fout doet zich voor als je de game voor langere tijd aan laat staan.

De bug is naar alle waarschijnlijkheid een geheugenlek. Baasgevechten functioneren niet meer normaal als je Bloodborne twaalf uur of langer aan laat staan. "Ik vroeg me al een tijdje af waarom de baasgevechten in Bloodborne zo makkelijk zijn. Maar nu ben ik erachter gekomen dat er zich een bug voordoet als je Bloodborne niet afsluit", aldus Reddit-gebruiker meatballz.

Uitgever Sony en ontwikkelaar From Software hebben nog niets van zich laten horen. Het is ook nog niet duidelijk wanneer de bug mogelijk verholpen wordt.

Bloodborne is sinds 26 maart exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Onze Bloodborne walkthrough en Carls Bloodborne review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties