Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bug fixes en Golden Apples voor Minecraft op Xbox 360

4J Studios handelt snel.

De Xbox 360-versie van het nog steeds ongelooflijk populaire spel Minecraft kreeg nog niet zo lang geleden een gigantisch update die het spel naar versie 1.8.2 bracht. Over al die veranderingen kan je in ons artikel van vorige week uitgebreid lezen. Wat er echter ook werd toegevoegd waren een hoop bugs.

Van die bugs wil de Xbox 360 ontwikkelaar 4J Studios natuurlijk zo snel mogelijk af om te kunnen focussen op de volgende update. Op het Minecraft Forum werd al een lijst met alle ontdekte bugs opgesteld die de ontwikkelaar mag zien op te lossen.

Verwacht dus zeer snel een bug fix update wanneer je het spel op je console opstart. Als een soort van "sorry"-boodschap zullen er met die update ook Golden Apples worden toegevoegd. Dit speciaal soort appels heeft een genezende werking, maar eentje maken kost behoorlijk wat grondstoffen.

Ook de "Creepy update" die de PC-versie van het spel tot stage 1.4 moet upgraden werd uitgesteld, al is het maar voor één dag. Een volledige samenvatting van die update volgt snel.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties