Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bruce Willis speelt in Kane & Lynch film

Acteur vindt het het beste script ooit.

Er was rond de release van Kane & Lynch heel wat commotie. Journalisten werden ontslaan voor het uitdelen van negatieve scores en het hele internet stond op z'n kop rond de kwestie van journalistieke vrijheid. Ontwikkelaar IO Interactive en uitgever Eidos laten het allemaal niet meer aan hun hart komen en werken volgens de geruchten druk aan een tweede deel, maar tot die tijd laten ze liever wat nieuws los over de film die rond Kane & Lynch zal verschijnen.

En niet zomaar nieuws, want blijkbaar heeft Bruce Willis de rol van Adam 'Kane' Marcus aangenomen. Producent Adrian Askarieh liet dit weten. "In de film zullen we zeker niet elke scène uit het spel laten terugkeren, maar het is in essentie wel het verhaal van een huurmoordenaar die opeens moet samenwerken met een schizofreen om zijn vrouw en dochter te redden," aldus Askarieh.

Verder laat de man weten dat het script op erg veel steun kan rekenen binnen de filmindustrie. "Nadat Bruce Willis het las belde hij me op om me te zeggen dat dit een van de beste action scripts was waarmee hij in lange tijd in aanraking was gekomen! En als je zo'n uitspraak van iemand mag geloven, laat het dan Bruce - Mr. Die Hard - Willis zijn".

Ach, diezelfde Willis speelde ook mee in de vierde Die Hard prent, wat nu niet bepaald de meest memorabele actiefilm ooit is. Wij vragen ons vooral af wie zijn tegenspeler zal worden als de psychopathische Lynch.

Getagged als

Reacties