Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bravely Default: Flying Fairy nog dit jaar naar Europa

UPDATE: specifieke datum bekend.

UPDATE: Nintendo heeft de releasedatum voor Bravely Default: Flying Fairy vandaag specifieker aangegeven middels een Nintendo Direct-presentatie. Vanaf 6 december is de RPG in Europa verkrijgbaar. Dat, en onder meer datums voor Super Mario 3D World en The Legend of Zelda: A Link Between Worlds vind je nu op de site.

ORIGINEEL: Bravely Default: Flying Fairy komt nog dit jaar uit in Europa. Dat maakt Square Enix bekend. De RPG voor de Nintendo 3DS is sinds oktober 2012 al uit in Japan. Amerika krijgt de game pas in 2014.

De overzetting is eigenlijk een lokalisatie van Bravely Default: For the Sequel, een uitgebreide versie van het origineel. Zo kunnen Europeanen direct aan de slag met de verbeteringen, zoals een aangepaste interface, meer animaties en moeilijkheidsgraden, en de mogelijkheid om de frequentie van de 'random encounters' omlaag te schroeven.

Als bonus is de game zowel met Engelse, als de originele Japanse audiotracks te spelen. Bravely Default is de spirituele opvolger van Final Fantasy: The 4 Heroes of Light, een old school RPG voor de Nintendo DS.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties