Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Box art en achievements Far Cry 3: Blood Dragon gelekt

Cyborgs en Godzilla in een jungle?

Via twee verschillende bronnen zijn de achievements en de box art van het mysterieuze Far Cry 3: Blood Dragon op het net verschenen. Rond het spel is nog niets geweten, maar aan de hand van de gelekte nieuwtjes kan toch het een en ander worden afgeleid.

Allereerst doken de achievements op. Predator Path quests zullen ook in deze Blood Dragon te vinden zijn, maar in Far Cry 3 zat er volgens ondergetekende toch geen draak, laat staan 25 van die lieverdjes. Daarnaast zal je ook gijzelaars mogen redden, een boel collectables verzamelen, je wapens upgraden en een sprong van 50 meter hoogte overleven als je alle trofeeën wenst te ontgrendelen. Aanwijzingen over het type spel dat Blood Dragon zal worden, zijn er echter niet.

Vervolgens is er de box art. Die verraadt dat Ubisoft een vreemd brouwsel in zijn ketel heeft zitten met deze game. Cyborgs, gigantische pistolen, laserstralen en een Godzilla-achtige hagedis sieren de virtuele cover. De taferelen op het hoesje doen nog het meest denken aan een kruising tussen een poster van een Star Wars film en een sidescroller uit de jaren '80 zoals Contra.

Ondanks de gelekte documenten staat het dus nog lang niet vast in welk genre het zich situeert. Een goeie ouwe 2D-actietitel maakt momenteel echter de grootste kans. Zodra er meer nieuws is rond de titel, kom je het hier te weten!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.
Reacties